perjantai 27. elokuuta 2010

Mennäänkö, vai meinataanko




Springerien agilitymestaruudet ratkotaan 25.9. Tampereen koiraurheilijoiden järjestämien kisojen yhteydessä. Treeniryhmässä on ollut puhetta virallisen kisauran aloittamisesta näissä kisoissa. Pipsa pääkaupunkiseutulaisine sisaruksineen on harjoitellut yhdessä koko nuoren ikänsä ja vaadittu 18kk ikä täyttyy syyskuun alussa.
Olemmeko sitten valmiita lähtemään Tampereelle? Ajetaan kaksi tuntia ja 200 km suuntaansa päästäksemme juoksentelemaan ympäri kenttää korvat söpösti heiluen. Vai voisiko se onnistua?

Pipsan taidot esteiden suhteen ovat aika hyvät. Ainoa täysin hakusessa oleva on pujottelu, jossa on kyllä edistytty hyvin. Kontakteissa pysähtyminen ei ole mitenkään varmaa, mutta voi se onnistuakin. Hypyt ja rengas sujuvat, paitsi jostain ihmeen syystä kisaratojen ykköseste on ollut vaikea. Minulla on ongelmia radan ja ohjausten muistamisessa. Meinaan eksyä radalle.

Olen myös miettinyt miksi olisi niin tärkeää osallistua juuri noihin kisoihin? Jospa vaan jatketaan harjoittelua kaikessa rauhassa, ja yritetään hakea pari nollaa möllitasolta. Mennään kisoihin sitten,kun ollaan valmiita.

Huomen aamulla menemme Ojankoon, ja koitamme keppejä. Jos näkyy vähänkin toivoa,saatan ilmoittautua, muuten jatketaan harjoittelua normalissa järjestyksessä.

1 kommentti:

  1. Jos homma toimii treeneissä, niin se voi toimia myös kisoissa, mutta jos homma ei toimi treeneissä, niin ei se sit kisoissakaan toimi. Näin olen ainakin itse arvioinut koiran (ja itseni) kisavalmiutta - kantapään kautta opittua tämäkin tietysti ;-D

    VastaaPoista