lauantai 21. elokuuta 2010

Keppikujalla

Olemme käyneet kesäviikonloppuina ojangossa harjoittelemassa keinua, rengasta ja keppejä. Rengas on saatu sujumaan, ja keinussakin haetaan enää rohkeutta kunnon rysäytykseen.
Kepeissä olemme tehneet johdonmukaisesti työtä kujan kaventamisessa sentti sentiltä. Tänään Pipsa läpäisi ensimmäisen kerran keppikujan, jossa kolme keskimmäistä keppiä olivat aivan suorassa. Kuvattaessa kujalla oli vielä hivenen leveyttä, mutta ihailen tyttösen itsenäistä työskentelyä, minä käskytin kameran takaa!
Pipsa täyttää vajaan kolmen viikon päästä 18kk ja saisi osallistua oikeisiin kisoihin. Sitä ennen kuitenkin kepit olisi.....
Pipsalla on, kuten treeniryhmämme jäsenet jo tietävätkin, omituinen viehtymys namikippoihin. Siis ei nameihin kipossa, vaan itse kippoon. Myös pesupallot ovat jotain aivan ihanaa. Tässä spanielimme palkitsee itseään onnistuneen keppisuorituksen jälkeen.
Ojangossa pidettiin tänään myös SM-kisojen karonkka leikkimielisen knock-out agilityn merkeissä. Ekassa lähdössä Pipsa uusi kiusallisen temppunsaja ohitti ensimmäisen esteen ja lähti hilluskelemaan. Sain sen kuitenkin miten-kuten takaisin, mutta ei siitä kunnon suoritusta loppu kiristä huolimatta enää saanut. Tokassa lähdössä alku onnistui ja pääsimme matkaan. Virheitä tuli, mutta vauhti oli kova, ja menimme jatkoon. Kolmannessa tuntui hyvältä, koira meni kovaa, kaikki oli hyvin ja me johdossa kun Pipsa ylitti toiseksi viimeistä estettä. Ja, kun hyvältä tuntuu, ei muista tehdä töitä. Löysäsin liian aikaisin, ja likka paineli viimeisen esteen ohi! Opinpa sen, että kisa on ohi, vasta kun koira on maalissa.
Hämmennykseni ja ilahtumiseni olikin suunnaton, kun Outi kuulutti Pipsan hakemaan kisan kolmatta palkintoa. Olipa mukava yllätys!




1 kommentti: