sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä

Ilmoittauduin sitten Hiiden haukkujen kisaan Lohjan Show Link  Areenalle.
En jotenkin pysty psyykkaamaan itseäni aitoon "nyt tulee nolla"-oloon. Mentaaliharjoitteissani näen vain iloisen pikku koiran, joka hilluu ympäri areena.
Show Link on hankala paikka. Tila on todella pitkänomainen, ja se vaikuttaa ratasuunnittelun. Oletettavasti tarjolla on suoraa juoksua, tiukka käännös ja taas suoraa juoksua seuraavaan mutkaan.
Lisäksi salissa kaikuu ja yleisöä seisoo kentän laidalla houkuttamassa koiraa pois asiasta.

Olisihan meillä ollut omatkin kisat meidän hienolla Vuokkoset Areenalla, mutta kun en muistanut ilmoittautua ajoissa.

Vuokkos-halli on kyllä hieno ja tilava. Siellä on varmasti hyvä kisata. Rataa on tilaa rakentaa siten, että siinä on myös leveyttä, yleisö ja lämmittelyalueet mahtuvat hienosti hallin toiseen päähän.

Tähän asti mieli hallini on ollut Hyvinkää. Siellä on kyllä aika järkyttävän näköinen sisäkatto, mutta akustiikka on hyvä, ja koska kisat  käydään hallin perällä kolmen seinän välissä, ei ole pelkoa spanielini harhautumisesta radan ulkopuolelle.

Hankalin paikka meille on ollut Siuntion nurmikenttä, jolla aloittelimme kisauraamme möllivaiheessa. Pipsa ei tainnut päästä maaliin kertaakaan, vaan paineli joka kerta tangentin suuntaan jostain kurvasta ja lähti metsästämään jotain.

Treenejä ei enää ole ennen kisoja. Tuurilla mennään.

2 kommenttia:

  1. Taidettiinkin joskus vuosi pari sitten vaihtaa jokunen sana Siuntiossa :) Unohda nollat ja nauti iloisen koiran kanssa kohelluksesta. Ajan myötä tuota turhaa "rönsyilyä" saa kyllä karsittua pois.

    Show linkissä on tosiaan aika haastava toi kentän muoto. Kertaalleen on tullut kokeiltua ja kyllä silloin sai juosta jos meinasi mukana pysyä. Sunnuntaina tosiaan nähdään millaista rataa tälläkertaa luvassa. Millaiseksi koitte Hyvinkään hallin maton? Jostain olen lueskellut, että etenkin maksikoiran omistajat valittavat maton liukkautta.

    VastaaPoista
  2. Kyllä siellä isommat maksit joskus liukastelevat. Koirien jalat jotenkin kiillottavat mattoa tiukoissa kurveissa ja loppua kohti siihen tulee liukkautta. Ei se minusta mikään ongelma ole. Pipsa ei ole kaatunut kaskaan.

    VastaaPoista