lauantai 5. joulukuuta 2009

Kaapelin pentunäyttely ja uimareissu


Näyttelyreissu

Pipsa kävi näyttäytymässä kehässä Helsingin Kaapelitehtaan pentunäyttelyssä. Tuloksena VSP ja KP. Tämä olikin viimeinen mahdollinen pentunäyttely, sillä jo ensi tiistaina Pipsa sisaruksineen täyttää 9 kk.
ROP-pennuksi valittiin Castiog Dee-Bob, "Onni". Paljon onnea Onnille!

Näyttelyssä oleminen oli paljon helpompaa kuin ensimmäisellä kerralla Lahdessa. Nyt jo tiesi mitä tapahtuu, ja miten tulee toimia. Mentiin kehään ja pyörittiin ja pysähdeltiin ohjeiden mukaan. Merkittävästi helpompaa, kuin helpoinkaan ohjausharjoitus agilityhallissa.

Pipsalle näyttely oli ilmeisesti varsin raskas kokemus. Ainakin uni on maittanut. Kävelylle se lähti kyllä reippaasti ja ruokakin maistui hyvin, väsyttää vain niin kovasti.


Uimareissu

Perjantai iltana Pipsa kävi uimassa meressä. Kävelimme joulukuisessa jäätävässsä tihkusateessa merenrantaa seurailevaa kävelytietä. Oli pimeää ja kylmää.  Täyspäiselle ihmiselle ei olisi ikinä tullut mielen mennä edes kahlailemaan, saati uimaan. Pipsa kuitenkin veti päättäväisesti kohti rantaa. Ehkä sitä kiehtoivat kauempana kelluvat tummat vesilintujen hahmot.


Etsin paikan, jossa pengerryksen suurten kivien välissä oli kaistale hiekkaa. Nakkasin maassa maanneen karahkan mereen ja Pipsa säntäsi perään. Karahka vain oli niin vettynyt, että se uskomatonta kyllä upposi ja jätti Pipsan syvän turhauman ja pettymyksen valtaan. Uuden kepin hakuun meni tovi. Kyseisellä rantatiellä ei juuri ole puita, joten ei siellä ole oksiakaan.

Kun klapi sitten löytyi Pipsa säntäsi täpinöissään rantaviivalle odottamaan.Käskin paikan,heitin ja annoin luvan noutaa. Ei kyllä paljon järki päätä pakottanut kun neiti lähti uimaan. Matkaa oli tietysti vain muutama metri, ettei kävisi keljusti. Klapi oli hetkessä noudettu ja Pipsa sai pyynnöstä vielä toisenkin heiton. Sitten isäntä päätti julmasti lopettaa hauskasti alkaneen leikin ja toimittaa pennun lämpimään suihkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti