torstai 10. joulukuuta 2009

Agilitya ohjatusti

Tiistaina osallistuimme Pipsan kanssa taas ohjattuihin harjoituksiin. Ohjelmassa oli kujakepit, taas hivenen  kavennettuina, irtorengas hyppy-yhdistelmä, vaikeaan tulokulmaan laitettu putki sekä keinu ja lopuksi pöytä. Odottaessamme harjoittelimme itsenäisesti puomin ylös ja alastuloja. Pitkällä pysähdyksellä toki.

Puomi meni loistavasti. (luultavasti, koska ei ollut yleisöä). Pipsa jopa pysyi irti paikallaan joka kerta, kun kävin laittamassa makupalat puomin molemmille kontakteille, vaikka sisarukset tekivät omia harjoituksiaan.
Myös kujakepit sujuivat. Pöydässäkään ei mielestäni ole ongelmia. Rengas meni odotetusi, eli jos se nostetaan irti maasta, Pipsa ei tajua, että sen läpi kuuluisi mennä. Yrittämällä sekin onnistui.

Pulmia tuli keinulla ja putkella. Hieman yllättäen.  Putken pitäisi olla "varma", mutta nyt onnistuin jotenkin sössimään lähetykset. Putki oli kyllä pahassa asennossa, poispäin osoittavana U-kirjaimena jota lähestyttiin siis pimeältä puolelta. Ja kuten aina, jos ei onnistu, alan hermostua, sitten ei onnistu.
Keinulla mokasin ja päästin pikku Pipsan luiskahtamaan alas. Onneksi ei pahasti traumatisoitunut, mutta kyllä se vähän pelästyi.

Juoksentelu ja hepulointi alkoi vasta harjoitusten lopulla,mikä on toki edistystä sekin, mutta...
Ohjaajamme Tiina lainasi sellaista turkispuuhka lelua Pipsan houkutteluun, ja se kyllä toimi oikein hyvin. Suorituksen jälkeen palkintona tarjotaankin repimisleikkiä makupalan sijaan. Toimi hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti