perjantai 3. elokuuta 2012

Kymppi ja vitonen Janakkalasta

Osallistuttiin viime sunnuntaina JANK:n kisoihin Janakkalassa. Tuomisina 10 ja 5 vp tulokset. Tietynlaisena ilonaiheena voi pitää sitä, että nämä olivat ensimmäiset kisamme ikinä, joissa saamme molemmista lähdöistä tuloksen.

Jankin kenttä sijaitsee entisellä soranottopaikalla, suojaisessa painanteessa, jossa ei juurikaan tuule. Päivä oli kuuma. Ukkosen uhka roikkui koko aamupäivän kentän yllä ja koirilla ja ihmisillä oli tukalaa. 
Veinkin Pipsan uimaan lähtöjen välisellä tauolla ja vielä kisojen jälkeen uudestaan.
Saimme kuitenkin vetää molemmat ratamme kuivina ennen väistämätöntä rankkasadetta.
Radat olivat mukavia. Ensimmäisestä tuomari Martti Salonen sanoikin, että näin helppoa rataa teille tuskin tulee enää ikinä. 26 koirakkoa 33:sta sai tuloksen ja nolliakin tuli 12. Me kuitenkin sössimme ja pudotimme riman ja lisäksi tapahtui jotain, joka aiheutti vitosen. Ehkä kontakti?
Toisella radalla oli nemmän kieputusta, ja muutama kelju ansakohta joiden selvittämisestä olin tosi ylpeä. Nollaa tehtiin, kunnes meni taas kerran radan perimmäinen hyppy kielloksi ja siitä vitonen.
Moni asia kuitenkin onnistui. Kontaktit, kepit, ansaksi asetetut putket, kaikki nämä pahat hoidettiin.
Uimapaikka Räikälänjoella oli todellinen vihreä keidas radan kuumuuden jälkeen. Pipsa pöläytti joella majailleet vesilinnut heti aluksi tiehensä ja alkoi sitten määrätietoisesti haravoida jokea. Istuin pienellä laiturilla ja nautiskelin loppukesän lämmöstä. Paikka on kaunis ja turvallinen uimataitoiselle koiralle- Ajotie ylittää joen varsin lähellä vanhaa kivisiltaa myöten, mutta rantojen tiheä kasvillisuus estää tehokkaasti koiraa karkaamasta harvojen autojen alle, tai ristan perään vastarannalle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti