torstai 25. maaliskuuta 2010

Synttärit, sairaudet ja harjoitukset

Toissa sunnuntaina, 14.3. vietettiin Jangas E-pentueen synttäreitä. Ellan isäntäväki oli ystävällisesti kutsunut lähiseudun E-pennut kyläilemään. Meillä juhlia odotettiin innolla, lapset näkivät mielikuvissaan paljon kelliviä, paijattavia ihania spanieleita. Niin kuitenkin kävi, että flunssa tuli ja kaatoi jälkikasvun petiin.

Iltapäivällä minä ja Pipsa sitten lähdimme kahdestaan kyläreissulle. Juttelimme, ihailimme koiriamme, ihmettelimme riistapukkia ja saimme hyviä herkkuja. Kiitos vain vaivannäöstä. Lopuksi kävimme reippaalla metsälenkillä. Kameraa ei tietenkään tullut  mukaan. Muuten tässä olisi kuvia waleseista, jotka juoksevat korvat hassuissa asennoissa ja kielet ulkona lumihangessa uusmaalaisessa kulttuurimaisemassa. Taustalla, peltoaukean takana metsää, etualalla muutamia jaloja lehtipuita.

Harjoitukset Kivistössä

Viime perjantaina 19.3 oli sitten taas aika ajaa Kivistön hallille agilitytreeneihin. Perheen aikataulujen takia pääsin lähtemään vasta tasalta, kunharjoitukset olivat jo käynnissä. Tulimme siis tosi myöhässä paikalle.
Tehtiin seitsemän esteen tekniikkarataa. Esteet olivat hyppy-pituus-hyppy,  sitten täyskäännös oikealle putkessa, rengas, 90 vasempaan, hyppy-hyppy. Ja sama tietysti toisinpäin.

Rengas epäilytti etukäteen, se on ollut meille vaikea: Nyt se kuitenkin onnistui muutamalla yrityksellä. Sitten mentiin osa radasta ja lopuksi koko homma läpi. Onnistuimme virheittä, Tiina haki kameran ja pyysi tekemään saman uudestaan. Ja taas meni läpi, että heilahti!

Minua alkaa epäilyttää, kauanko näin voi jatkua. Kyllä sekoilu varmasti taas kohta alkaa, mutta sitä odotellessa olen todella nauttinut harjoituksista. Pipsa osaa hakea esteitä hienosti, kunhan se saa komennon ajoissa. Kertaalleen  neiti oli jo menossa koko renkaasta ohi sekavan ohjaukseni takia, mutta tajuttuani lopulta huutaa "rengas" Pipsa kiepahti ympäri ja hyppäsi läpi renkaan tyyliin, "ai tätäkö sä siis tarkoitit, oisit heti sanonut."

Yritin pitää käsiä alhaalla, ohjata hillitysti vartalon asennolla  ja vaikka mitä hienoa. Videolta suorituksiani katsoessani en valitettavasti havaitse näitä finessejä.

Kevätkin ilmeisesti koittaa, ja pääsemme taas jokus ulkotreeneihin. Yhden kerran menemme vielä halliin, ja sitten Ojankoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti